Dit is een bericht van GFC Nieuws

GFC NIEUWSREDACTIE- Een half verlamde bejaarde vrouw die woont in Paramaribo, Suriname, heeft deze week huilend haar hart gelucht.

De oude dame heeft ruchtbaar gemaakt dat ze zich ernstig misbruikt voelt en haar laatste levensperiode ervaart als een ware hel, een kwelling.

Het slachtoffer, een gepensioneerde 60- plusser, was voor een Hotstone behandeling bij een bekende kliniek in het noorden van de hoofdstad toen ze haar gevoelens niet meer kon opkroppen.

GFC Nieuws verneemt dat de vrouw op zeer emotionele wijze vertelde aan haar behandelend therapeut, dat haar zoon zijn onhandelbaar 14- jarig kind, haar kleinkind, sinds begin vorig jaar bij haar heeft gedumpt.

De zieke bejaarde, een diabetes- en hypertensiepatiënt die in eerste instantie alleen woonde, kan de jongen echter niet aan en ergert zich mateloos aan zijn onfatsoenlijk gedrag.

Het probleemkind zou volgens de vrouw regelmatig in huis roken terwijl zij erg veel moeite heeft met de kankerverwekkende stankgassen.

De tiener zou ook nooit helpen met opruimen, veel troep maken en haar bovendien constant voor alles wat vies en vuil is uitschelden wanneer zij hem op zijn wangedrag wijst.

De gedupeerde dame zegt gelet op haar ernstige klachten, al met 1 been in het graf te liggen en het helpen opvoeden van een probleemkind nu niet erbij te kunnen hebben.

De directie van de kliniek heeft direct het KIVC ingeschakeld om te interveniëren.

Het VrouwenCollectief heeft contact opgenomen met de zoon en hem uitgelegd dat hij zijn probleemkind zo snel mogelijk ergens anders moet onderbrengen aangezien zijn moeder te zwaar wordt belast.

Aan het KIVC is door de vader de garantie gegeven dat de kwelgeest het komend weekend al bij een ander familielid zal worden ondergebracht.

Bovendien is afgesproken dat het KIVC zal helpen de jongen te begeleiden.

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.