Noodkreet.............noodkreet................noodkreet

BOUWVALLIGE WONING STAAT OP INSTORTEN

Indien er niet snel genoeg opgetreden wordt, kunnen vier mensen niet alleen dakloos raken, maar ook letsels oplopen. Alle blikken zijn gericht op overheidsinstanties en NGO’s om een helpende hand te bieden. In gesprek met een dr-lid zegt mw. Mathilda S. dat zij elk ogenblik dakloos kan raken. Zij doet via deze persoon een beroep op een ieder om haar bij te staan.

De woning staat aan de Gros Michelweg te Jarakaba tegenover de bacovenaanplant. Mathilda S. is een alleenstaande vrouw met zoon. Daarnaast wonen er twee neven in de zeer deplorabele woning. Deze laatsten zijn ontspoord en zijn verslaafd geraakt aan alcoholische dranken. De 34-jarige mevrouw geniet geen sociale steun en moet zien rond te komen door het verrichten van klusjeswerk in Jarikaba. Gelukkig is zij in het bezit van een nationale ziektenkostenverzekeringkaart, want zij lijdt aan diabetis mellitis. Als gevolg hiervan is Mathilda S. genoodzaakt lichte werkzaamheden te verrichten.

OPROEP VOOR HULP
De woonsituatie is Mathilda S. is van dien aard dat er onmiddellijk dient te worden ingegrepen. Vanwege de harde rukwinden die af en toe voordoen, is het best mogelijk dat deze woning binnen de kortste keren als een kaartenhuis in elkaar stort. Haar innige wens is daarom om graag in aanmerking te komen voor een andere woning. Indien mogelijk kan het boedelprobleem van het perceel waarop de woning staat, eerst worden opgelost, zodat op dezelfde plek een andere woning kan worden neergezet. Mathilda S. hoopt op steun van de samenleving, terwijl zij beseft dat haar woning elk moment kan instorten. Zij is een ieder dankbaar te zijn voor ontvangen steun in verband met kerstfeest.

Samie Ramjiawan

Dit bericht is afkomstig van nickerienieuws.coms Facebook-Pinnwand. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.