GFC NIEUWS- Het is nu meer dan ooit, gelet op de huidige wereldcrisis, zeer noodzakelijk dat er op de meest korte termijn een nieuw Surinaamse ministerie in het leven wordt geroepen dat zich specifiek en doelgericht gaat bezig houden met het stimuleren van onze eigen productie.

Dat zeggen verscheidende deskundigen en ondernemers aan GFC Nieuws.

“Gelet op de slechte economische omstandigheden in de wereld is het van eminent belang dat wij zo snel mogelijk gaan werken aan het verbeteren van onze eigen productie binnen verschillende segmenten. Dit zal zorgen voor meer werkgelegenheid, een stimulering van de economie, meer koopkracht en minder afhankelijkheid van het buitenland en hun valuta”, is de opvatting.

“Het nieuw ministerie zal in nauwe samenwerking met alle relevante actoren binnen de overheid en het bedrijfsleven een meerjaren Masterplan moeten uitwerken om ons eigen productieniveau naar een veel hoger niveau te tillen”, benadrukken ze.

 

 

 

 

Het bericht Nieuw Surinaamse ministerie voor eigen productieontwikkeling nu zeer noodzakelijk verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.