Nieuw seizoen van late night show zo:RAYMANN van start

Vanaf 16 september t/m 16 december 2012 is Jörgen Raymann weer te zien met zijn late night show zo:RAYMANN. In het nieuwe TV seizoen zijn er weer opmerkelijke onderwerpen en bijzondere gasten, met op zondag 16 september als eerste gast bij Tante Es olympisch judoka Edith Bosch.

In het nieuwe programmaonderdeel ‘Daar Bij Die Molen’ ontvangt Jörgen iedere week een politicus, die wordt onderworpen aan een aantal vragen. Hoe denkt hij of zij het zo beroemde poldermodel van Nederland in stand te houden? Een panel beoordeelt iedere week het optreden met real life Facebook duimpjes. In de eerste uitzending is Mei Li Vos aan de beurt.

Ook Quintis Ristie is er weer bij. Dit seizoen reist hij door de geschiedenis in Quintis’ Teletijdmachine. Hij bezoekt en onderzoekt iedere week een plaats, persoon of gebeurtenis die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Nederland. Zo brengt hij in de eerste aflevering een bezoekje aan de hunebedden.
Verder schuiven dit seizoen o.a. aan als gast: de internationale top DJ Afrojack, oud-Kamervoorzitter Gerdi Verbeet en acteur Frank Lammers, die een rol speelt in de nieuwe film De Marathon.

Elke zondag om 23.10u op Nederland 1

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.