Het koppel Andrew Muller – Kenneth Sabajo noteerde +21 punten bij Mahaan, die van SNL won met 148-111 (foto: Regillio Derby)

De Surinaamse Troefcallbond (STcB) is op dinsdag van start gegaan met haar competitie voor het nieuwe seizoen. De eerste baunie van het nieuwjaar viel reeds in de openingswedstrijd tussen Mahaan en SNL. Het Mahaan-koppel Sandro Colli – Marciano Sastro gaf een baunie aan het SNL-koppel Sandra Ponit en de heer Kemp. Eindstand Mahaan 148 en SNL 111. Hoogste score Mahaan Andrew Muller – Kenneth Sabajo met +21 en bij SNL Lucien Samuels – Harvey Comvalius met +8.

De kersverse warming-up kampioen Formula moest haar meerdere erkennen in Olaria, de semi-kampioen van de afgelopen competitie. Olaria won met 111-108. Hoogste score Olaria Rakesh Soekhai – Ashwien Soekhai met +16 en bij Formula Harryendre Bhoelan – Inderdew Ramgolam met +8. Kolibrie was met 128 tegen 115 te sterk voor Victorie. Hoogste score Kolibrie Eugene Caupain –heer Belgrave met +13 en bij Victorie Richenel Irion en Chan Khoesial eveneens met +13.

Dagblad Suriname - Dagblad Suriname - Suriname's Populairste Krant

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.