Nieuw seizoen ‘FATU’ van start met Deng Boy

Het theaterseizoen is weer van start gegaan en dat betekent ook weer dat het elke laatste zondag van de maand lachen is geblazen tijdens ‘FATU’ in het Bijlmer Parktheater. FATU is het podium voor nationale comedians in Amsterdam Zuidoost met elke editie een nieuwe line-up. FATU gaat dit seizoen van start met een verassende met namen als: Reinier Meijer, Arie Koomen en het Surinaamse duo Deng Boy Fu a Birti.

Deng Boy Fu a Birti (de jongens uit de buurt), gevormd door Eric ‘Sko’ Schröder en Ronny ‘Ormoe’ Ormskirk, maken bij Fatu hun opwachting voor alweer de derde keer. Via een bevriende radiostation eigenaar kregen zij deze kans en daar stond hun eerste programma genaamd: ‘Deng Boy Fu a Birti’. Binnen de kortste keren was het duo één van de best beluisterde programma’s op de Surinaamse radio.

Het begon allemaal bij Radio Ebony. Na een jaar of twee is het duo overgestapt naar Radio Stanvaste. Hier is het duo echt bekend geworden onder de Surinaamse bevolking met name in hun hometown Rotterdam. Na ongeveer 3 jaar een radio programma te hebben gemaakt was het duo door tijdsgebrek en werk genoodzaakt te stoppen. Dit tot ongenoegen van veel luisteraars die ondertussen grote fans waren geworden van de uitzending.

Zondag 30 september – 15.00u.

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.