door Robin Rosario

PARAMARIBO –  DNA-lid Rashied Doekhie (MC/NDP-Nickerie) ergerde zich de afgelopen dagen aan de reislustige parlementariërs van wie de koffers steeds klaar staan om op reis te gaan. GFC Nieuws heeft haar voelhorens uitgestoken en ontdekt dat niet alle parlementariërs happig zijn om op reis te gaan.

Sommigen zijn slechts enkele keren genomineerd in een delegatie terwijl er anderen zijn die steeds hebben bedankt en in deze zittingsperiode van het parlement nog niet een keer op dienstreis zijn gegaan. DNA-leden Ronald Venetiaan (NF/NPS), Sheilendra Girjasing (NF/VHP), Ronnie Brunswijk (AC) en Harish Monorath (NS) zijn nog niet op dienstreis gegaan.

Brunswijk wegens een persoonlijke zaak met Interpol, Girjasing wegens eigen werkzaamheden, Venetiaan die de nieuwe DNA-leden een kans wil geven om buitenlandse ervaring op te doen en Monorath die geen nut ziet in de dienstreizen omdat zij niet productief zijn voor de werkzaamheden van het parlement. Tot nu toe strijkt Rabin Parmessar (MC/NDP) met de eer de meeste dienstreizen achter de rug te hebben.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.