door Robin Rosario

NICKERIE – De Nickeriaanse Volkspartij (NVP) ziet graag dat het district Nickerie zijn oude grenzen terugkrijgt. Bij het uitbreiden van het district Sipaliwini heeft Nickerie moeten inleveren en is volgens de partij vele natuurlijke hulpbronnen kwijtgeraakt. In het gebied dat bekend staat als “Tigri” zitten volgens partijvoorzitter Bindrabhan Panday vele rijkdommen zoals goud en diamanten. Ook toeristische plekken zijn opgeslokt door Sipaliwini.

Panday sprak vandaag met radio ABC en hij gaat van het standpunt uit dat als voor het district Sipaliwini vier DC’s zijn benoemd er voor Nickerie ook twee benoemd hadden kunnen worden die hun werkzaamheden verdeeld over de verschillende ressorten konden uitvoeren.

De voorzitter is optimistisch naar de verkiezingen van 2015 toe en garandeert dat zijn partij minimaal twee van de vijf zetels in het district zal behalen omdat de Nickeriaan nu tot de ontdekking is gekomen dat de traditionele partijen steeds terug moeten koppelen naar Paramaribo om besluiten aangaande Nickerie te treffen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.