NICKERIE- Tien jongeren uit Nickerie hebben zaterdagavond hun talenten laten zien in de parochiezaal in Nickerie. De bedoeling was dat van de tien deelnemers drie contestanten een finaleplaats zouden gaan bezetten in ‘Youth Voice’, dat op kanaal 8, STVS, wordt uitgezonden. Een jury onder leiding van Ivor Mitchell heeft Meredith Welzijn, Sue-An Morrison en Caroline Rozenblad goed bevonden om Nickerie te vertegenwoordigen in Paramaribo.

Volgens coördinator Astrid Moor werd het hoog tijd dat ook Nickerie zou deelnemen aan het zangtalentenprogramma. “Er is voldoende talent in het district en ook de kinderen van het district moeten de gelegenheid krijgen hun talenten te tonen”. Welzijn zegt blij te zijn dat ze in de top drie is. “Ik heb er hard voor gewerkt en mijn best gedaan.

Zowel Moor als waarnemend directeur van de STVS, Shirley Lackin die de contestanten toesprak, vroeg aan de contestanten die niet in de top drie zijn geëindigd niet op te geven maar hun talenten verder te blijven ontwikkelen. Lackin beloofde dat de STVS volgend jaar zeker naar de districten gaat. Youth Voice zal ook de districten Brokopondo en Marowijne aandoen. De organisatie blikt tevreden terug en mag terugzien op een geslaagd evenement.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.