“De paarse partij is in haar eentje niet alleen in staat de ontwikkeling van Nickerie tot stand te brengen. Nickerie zal tot ontwikkeling gebracht worden als er een bestuiving plaatsvindt tussen paars, groen, rood, oranje……”. Duidelijke taal van één van de ondervoorzitters van Pertjajah Luhur, Raymond Sapoen.

Sapoen reageert hiermee op uitspraken van onder andere Rashied Doekhie van de NDP dat zijn partij anderen niet nodig heeft voor een samenwerking. De NDP is volgens Sapoen echter genoodzaakt te werken met andere partijen.

Doekhie zegt dat de NDP alleen in staat is de verkiezingen van 2015 te winnen. PL heeft volgens hem geen politieke waarde meer. Sapoen blijft ondanks de uitspraken van Doekhie nuchter. Er worden heel wat verwensingen richting PL gedaan. Echter zegt Sapoen: “als je naar de radio luister en de naar de televisie kijk, lijkt het erop dat partijen, zelf grote partijen, niets te maken willen hebben met PL. Maar diep in hun politiek hart weten ze dat ze niet zonder de PL kunnen”.

Sapoen weet dat alle partijen die een rol van betekenis willen hebben in 2015 graag een samenwerking willen met de PL. De partij is volgens Sapoen standvastig, betrouwbaar en stabiel. Dat kan volgens hem niet gezegd worden van de overige politieke partijen.(Edunet)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.