Door Johan Donner

PARAMARIBO – Op Zaterdag 29 september 2012 viert de Nationale Partij Suriname (NPS) haar 66 jarig bestaan. De verwachting is dat alle vier voorzitters van de  Nieuw Front  partijen een goede indruk gaan proberen te maken met hun eerste gezamenlijke openbare optreden.

Er zal ook van de gelegenheid gebruik gemaakt worden om in te gaan op de Jaarrede van president Desi Bouterse en het te voeren beleid van de huidige regeringscoaltie.

De oppositionele  Nieuw Front Combinatie (NF), bestaande uit Verenigde Hervormings Partij (VHP),  de Nationale Partij Suriname (NPS), de Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) en het Democratisch Alternatief 91 (DA91) heeft op dinsdagavond, tijdens een reguliere bijeenkomst in Grun Dyari, zaken met betrekking de onderlinge samenwerking besproken.

Er zijn afspraken gemaakt over hoe uitvoering te geven aan ontwikkelingen die zich zullen voordoen in de toekomst.

Verder is er gediscussieerd over hoe de partijen als oppositie binnen de Nationale Assemblee (DNA) het werk efficiënter zullen uitvoeren.

En tenslotte over hoe zij in het algemeen het politieke werk in de komende periode samen en/of  elk afzonderlijk zullen verrichten.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.