Steeds weer probeert met de indruk te wekken alsof het Nieuw Front verbetering gaat kunnen brengen in Suriname. Steeds weer denken politici als Santokhi en zijn maatjes van de VHP dat ze een loopje kunnen nemen met de intelligentie van Surinamers. Denkt het Nieuw Front nu echt dat het volk zo naief is en zal geloven in de valse praatjes? Dat we zullen trappen in hun leugens en voor de gekhouderij?

15 lange jaren heeft het Nieuw Front mijn Suriname de vernietiging ingejaagd! We hebben een periode gekend van diepe neergang en lamlendigheid. We waren met z’n allen gewoon doodmoe van de toen heersende ellende in het land.

Steeds weer moesten we toezien hoe het leven duurder werd en de criminaliteit toenam en vooral harder werd. Een inflatie van zo heb je me niet, werd maandelijks opgetekend. Ouders die slapeloze nachten hadden omdat ze zich zorgen maakten hoe de kinderen te voeden en kleden. Het was in de laatste regeerperiode van deze politieke combinatie gewoon rampzalig! Niet voor niets kwam er een afstraffing op de verkiezingsdag. Het volk kon gewoon niet meer en wilde een verandering.

Gelukkig kwam die er ook in de persoon van onze president Desi Bouterse. Onze redder in nood. Laten we nooit vergeten uit welk moeras wij door de heer Bouterse zijn getrokken! We waren langzaam aan, aan het verdrinken. Nu klauteren wij naar boven, hoewel langzaam! Laten wij dankbaar zijn.

Wat schetst mijn verbazing nu. Dezelfde lieden die ons de afgrond in hadden geduwd pretenderen nu op politieke podia dat ze Suriname gaan opbouwen. Nieuw Front, ga maar lekker op het dak zitten hoor! Het volk is niet gek.

Ik wil een dringend beroep doen op de totale samenleving om het gezond verstand te laten prevaleren. Laat u niet voor de gek houden en vergeet niet de doffe ellende waarin wij door deze heren in waren geduwd. NF, dat echt nooit meer!

Imro T.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.