Rutger Vlaming

Door Johan Donner

PARAMARIBO/AMSTERDAM – Het natuurschoon van Suriname is het decor van een nieuwe reeks van de Nederlandse versie van de televisie serie ‘De Bachelor’. In de hoofdrol is de 32 jarige Rutger Vlaming die op zoek is naar de liefde van zijn leven.

Rutger is in de komende aflevering met 15 vrijgezelle dames te zien in Suriname, als hij zowel afzonderlijk als in groepsverband met de vrouwen op date gaat.

De vrijgezel Rutger is erg sportief ingesteld en verwacht dit ook van de dames. De deelneemsters die dachten dat ze op een makkelijke droomvakantie zouden gaan, komen dus al snel bedrogen uit.

Deze keer wordt het geen luxe dates op jachten, maar gaan de vrouwen vissen op piranha’s, canopying dwars door het oerwoud, op jacht naar kaaimannen in het moeras, zwemmen in donkerbruin colawater en op nachtelijke kajakavonturen in de binnenlanden midden in de jungle.

Suriname is intussen al meerdere keren als decor gebruikt voor spannende avonturen in Nederlandse televisie programma’s. De strategie hierachter is dat mede door medewerking van het Surinaamse bedrijfsleven ons land gepromoot wordt als toekomstige toeristische bestemming.

Deze uitzending is op maandag 15 oktober 2012 om 21.25 uur te zien bij Net5 in Nederland.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.