De oudste zoon van Shah Rukh Khan, Aryan Khan, werd op 3 oktober gearresteerd door het Narcotics Control Bureau (NCB) nadat een inval was uitgevoerd bij een lopend rave feest op een schip van Cordelia Cruises in Mumbai. Op 2 oktober werd hij op het NCB-kantoor vastgehouden voor ondervraging in de zaak van een drugsvangst, en naar verluidt werd zijn telefoon in beslag genomen.

Na urenlang verhoor werd hij gearresteerd op grond van de artikelen 20 (b), 27, 28 en 29 van de Wet op Verdovende Middelen en Psychotrope Stoffen (NDPS). Samen met Aryan Khan werden ook Arbaz Merchant en Munmun Dhamecha gearresteerd. Later werden ook Nupur Satija, Ishmeet Singh Chadha, Mohak jaiswal, Gomit Chopra en Vikrant Chhokar gearresteerd.

NCB heeft een officiële verklaring vrijgegeven waarin staat: “In een verdere ontwikkeling in Cr 94/21 werden de drie beschuldigden, namelijk Aryan Khan, Arbaz Merchant en Munmun Dhamecha, gearresteerd op 03-10-2021 u/s 8 (c) r/ w sectie 20 (b), 27, 28 en 29 van de NDPS-wet en zijn vandaag na hun medische behandeling voor de eervolle rechtbank verschenen.”

De verklaring luidt verder: “De eervolle rechtbank verleende 1 dag NCB voogdij over de drie beschuldigden. Ze zullen morgen opnieuw voor de eervolle rechtbank worden gebracht voor hun gerechtelijke voogdij. Verder blijven er 5 beschuldigden, namelijk Nupur Satija, Ishmeet Singh Chadha, Mohak jaiswal, Gomit Chopra en Vikrant Chhokar werden later vandaag gearresteerd en zullen morgen na hun medische behandeling voor de eervolle ACMM-rechtbank worden voorgeleid.”

Aryan Khan en anderen waren aanwezig voor de rechtbank van Killa op 3 oktober ’s avonds. De jonge starkid werd vertegenwoordigd door senior advocaat Satish Manshinde. Volgens berichten was de NCB-advocaat het ermee eens, dat de strafbare feiten beschikbaar zijn en worden ze tot 5 oktober in voorlopige hechtenis genomen. De rechtbank beval Aryan Khan, Arbaz Merchant en Munmun Dhamecha een dag hechtenis.

In een gesprek met ETimes onthulde Sameer Wankhede, NCB, Zonal Director: “We hebben een venter uit de toeleveringsketen van deze groep jongeren aangehouden, die samen een boeking voor het evenement hadden gemaakt. We onderzoeken zijn banden met de verdachte. Dat is nieuwe detentie van onze afdeling. We hebben ook wat drugs in zijn bezit gevonden.”

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.