Drie verdachten die eerder dozen hadden gepost, waarin cocaïne is aangetroffen, zijn afgelopen maandag door de Anti- Narcoticabrigade aangehouden. Dat meldt Henk Plein van het KPS vandaag aan GFC. Het gaat hierbij om de 56- jarige J.H. die twee dozen op twee verschillende momenten had gepost.

In de ene doos is tamarinde en een hoeveelheid cocaïne met een gewicht van 105 gram aangetroffen. In de andere doos zaten er drie blikken vloeibare cocaïne met een totale inhoud van 1 liter.

Een ander zaak betreft de 22- jarige verdachte B.Z. Hij meldde zich maandagavond aan na eerder op de dag te zijn opgespoord. Hij poogde een doos inhoudende 1 pak bananenmeel, waarin 250 gram cocaïne verborgen was, het land uit te smokkelen.

Tijdens de opsporing van de derde verdachte, G.R., kwam aan het licht dat hij uit andere hoofde in verzekering is gesteld door de politie van Uitvlugt, ter zake een zedenmisdrijf. G.R. postte drie zakken gekonfijte vruchten, waarin 350 gram cocaïne was verborgen. Hangende het onderzoek is het drietal in verzekering gesteld.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.