De populaire muziekformatie No Merxi heeft hun tour in Nederland voor 2023 achter de rug. Op 7 juni is het team teruggekeerd en werd feestelijk ontvangen op de Johan Adolf Pengel luchthaven. De artiesten Pravesh Mathoera, Ryan Abdoelaziz, Wienesh Chedie en Sharon Ravenberg vormen de frontlinie. De overige leden zijn drummer Ashwin Malhoe, percussionist Ricky Ramdin, op de basgitaar Randy Baitali, keyboards Reehan Baitali en op gitaar Randy Tjokroredjo. De geluidstechnicus is Anand Ramanand. 

Het team was zeker drie weken in het buitenland. Het publiek in Nederland heeft uitbundig genoten van het aantal optredens en dat was te merken aan de volle zalen.

No Merxi heeft binnen 3 weken in totaal 14 keren opgetreden bij diverse aangelegenheden in Nederland waaronder open evenementen, recepties, moeran, huwelijken en 150 jaar Hindostaanse Immigratie viering. Bij het  laatste heeft No Merxi ook een onvergetelijk optreden mogen neerzetten.

No Merxi is zo geliefd bij het buitenlands publiek, dat men al spreekt over een tour in 2024. “No Merxi blikt terug op een geweldige tijd in het buitenland. Een voldaan gevoel, en een bijzonder woord van dank gaat uit naar het publiek, fans en uiteraard alle sponsoren, kortom iedereen die het geheel heeft mogelijk gemaakt”, zegt Pravesh in gesprek met Dagblad Suriname.

De muziekformatie tracht steeds bij elke boeking te zorgen voor een onvergetelijk optreden. Onder management van Rick Dhanai functioneert de band, de backbone van No merxi. No Merxi (NMX) is opgericht op 24 oktober 2013. De naam is afkomstig van de Engelse term No Mercy en betekent letterlijk vertaald, geen genade. De muziekformatie heeft een gevarieerd repertoire bestaande uit verschillende muziekstijlen.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.