Kelly-Anne Carter

Foto: Facebook.com

In het zuiden van Engeland is het stoffelijk overschot aangetroffen van Kelly-Anne Carter. De politie trof het stoffelijk overschot na een melding aan. Vermoedelijk heeft  de 35-jarige vrouw zelfmoord gepleegd. De politie ziet geen verdere aanleiding voor nader onderzoek.
Het lichaam is gevonden in een woning waar twee weken geleden brand is uitgebroken. De moeder en zoon hebben zes maanden geleden de woning te Sandbach, Cheshire betrokken.

Brandweer huis

Foto: Facebook – Brandweer bij het huis

Bij de brand verloor Kelly-Anne haar enige zoon Lucas. Op 30 oktober vond dit tragische verhaal plaats. De brandweer had de zoon nog levend aangetroffen in een slaapkamer. Onderweg naar het ziekenhuis overleed Lucas. Op 8 jarige leeftijd is Lucas op tragische wijze op het leven gekomen. Aanstaande vrijdag vindt zijn begrafenis plaats. Bij de brand liep Kelly-Anne zelf ook ernstige brandwonden op. Het verlies van haar zoon kon de moeder niet verwerken.

De familie van Kelly-Anne is heeft via een Facebook bericht laten weten geshockeerd te zijn. In korte tijd hebben zij twee zeer geliefde familieleden verloren. Ook de school van Lucas heeft aangegeven diep getreurd te zijn om het verlies. Zij hebben aangegeven dat het verlies al groot was, maar met het verlies van de moeder is de pijn en de tragedie toegenomen. Het bestuur van de Offley Primary School heeft aangegeven om de scholieren en docenten extra aandacht te geven en te steunen waar dat mogelijk is.

De 33-jarige partner Kelly-Anne verblijft momenteel bij zijn moeder die te kennen heeft gegeven dat zij en haar zoon gebroken is.

Moeder pleegt zelfmoord

Foto: Facebook

Een vriend van Kelly-Anne heeft aangegeven dat de moeder altijd volledig met Lucas verbonden was.