Bonnie Northsea uit Florida was uitgerekend op 11 februari, maar de baby had duidelijk nog geen zin om geboren te worden. Dus probeerde de Amerikaanse Bonnie de natuur een handje te helpen door uit de bol te gaan op Thriller van Michael Jackson.

,,Iemand vertelde me dat dit liedje de bevalling zou opwekken”, zo verklaart de hoogzwangere vrouw in The Huffington Post. De 32-jarige dame die al een zoontje van twee jaar oud heeft, nam de clip op om te delen met familie en vrienden. ,,Ik vond het een leuk idee om iedereen aan het lachen te maken.”

Op YouTube, waar het filmpje meer dan 300.000 keer is bekeken, zijn de reacties over het algemeen positief. Veel mensen vragen zich vooral af of het is gelukt. Het is echter onduidelijk of het tweede kindje, dat Willem zal heten, al ter wereld is gebracht.

De video staat nog maar enkele dagen op Facebook, maar is al meer dan een miljoen keer bekeken. Het filmpje heeft naast het opwekken van de geboorte nog een ander doel. Haar man kreeg onlangs de diagnose teelbalkanker, maar deze clip ,,tovert keer op keer een glimlach op zijn gezicht”. ,,Willem zal later zo trots zijn als hij de video terugziet,” aldus Northsea.(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.