‘Miss Charme, Ambassadrice van het Stadsdeel Zuidoost’

Op zaterdag 3 november zal Tante Es in Borchland in Amsterdam Zuidoost, de Miss Charme verkiezing 2012 officieel openen. 17 jonge vrouwen van 17 tot en met 23 jaar strijden dan om de titel ‘Miss Charme, Ambassadrice van het Stadsdeel Zuidoost’. Nadia Taaza Miss Charme 2011 zal op deze bijzondere avond haar kroon overdragen aan de winnares van 2012.

“Wij stellen u in samenwerking met Stadsdeel Zuidoost en diverse partners uit de regio voor aan 17 jonge studenten uit Amsterdam Zuidoost. Door het linken van deze jonge vrouwen aan zichtbare role models realiseert Women Connect 2 Success een Miss verkiezing met een uniek concept” zegt Marjorie De Cunha, founder Miss Charme verkiezing en Women Connect 2 Success.

De presentatie van deze avond is in handen van Jörgen Raymann. Tante Es doet de officiële opening en de special act komt van The Winnar: Bryan B (ook bewoner van de Bijlmer) Zuidoost. De jury bestaat uit Jasmine Sendar Actrice, Frank Awick presentator AT5 , Sergio Ijssel acteur uit Flikken Maastricht en Noltie van de Jandino Show, Nany Verweij Miss Holland 1976 en Avelon-Chanel Weyzig Miss World Nederland & Miss Universe Nederland 2009.

Wat: Miss Charme verkiezing 2012
Wanneer: Zaterdag 3 november
Waar: Borchland (www.borchland)
Aanvang: 20.00 uur
Kroning: 24.00 uur
Toegang:12.50 € v.v.k en bij de entree 15 €

[FOTO: fotograaf Robbanna]

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.