door Robin Rosario

ONVERWACHT – District commissaris (DC) Jerry Miranda  wil Para binnen vijf jaren maken tot een modeldistrict. Hij vindt dat Para daarvoor over voldoende potentie beschikt. Als hoofdtaak ziet Miranda: het ervoor zorgen dat alle dorpen in het district voorzien worden van leidingwater.

Hij vindt het schandalig dat Para water produceert voor de hoofdstad en randgebieden, terwijl er in bepaalde woongebieden in het district geen druppel water uit de kraan komt.

De DC vraagt niet veel van zijn personeel noch van de districtsbewoners. Wat hij graag wil zien is, dat zijn personeel en de Paranen zelf een bijdrage aan de opbouw van het gebied. Omdat hijzelf zijn werk serieus neemt en met volle inzet elke werkdag begint, verlangt hij dat ook van zijn personeel.

Na achttien maanden het roer in handen te hebben is Miranda niet ontevreden, zo zegt hij. Maar hij wil veel meer bereiken. Een doorn in zijn ogen is dat er zoveel grond onbenut blijft in Para terwijl er naar zijn mening veel productief mee gedaan kan worden.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.