GFC NIEUWSREDACTIE- Het 49-jarige model en financieel consultant is een serie maîtresse – en daar is ze trots op.

‘Sinds mijn vierjarige relatie in 2017 eindigde, heb ik affaire na affaire gehad met talloze getrouwde mannen’, zegt de in Londen (VK) wonende Gweneth Lee.

“Van topondernemers tot hoteliers, ze overladen me met prachtige en dure geschenken,” vertelt ze.

“Mijn levensstijl heeft me in staat gesteld om te genieten van mannelijk gezelschap en spannend slaapkamerplezier zonder de lasten van het ‘normale’ leven – ruzies over wie het vuil naar buiten brengt en sombere praatjes over kinderopvang.”

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Gehuwde vrouw (32) gaat elke zondag naar kerk voor vergeving misbruiken oude kwetsbare mannen voor geld

“Op dit moment weet ik niet zeker of ik dat nog zou kunnen verdragen.”

“Sommige mensen schamen zich misschien of zijn bang om met gebonden mannen te gaan, maar ik ben open over wat ik doe – ik maak mijn eigen levenskeuzes”, zijn haar argumenten.

Daten met getrouwde mannen is volgens Gweneth spannend, met uitstapjes naar buitenlandse restaurants en geheime sms’jes.

Ze zegt dat ze niet altijd met gebonden mannen datet; “Ik was ooit gelukkig getrouwd, maar op mijn 31ste verloor ik mijn man Rob, eigenaar van een computerbedrijf, aan kanker,” schrijft News.com.

“Het is heel goed mogelijk dat het verliezen van de liefde van mijn leven me naar meer informele relaties duwde, omdat ik aan verlatingsangst leed toen hij stierf.”

“Ik vind het mooi om te kunnen trouwen, kinderen te krijgen en huwelijksgeluk te hebben – maar er zijn velen van ons die dat niet nodig hebben. Moeder zijn was nooit mijn prioriteit.”

Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.