Minister Soewarto Moestadja heeft vanmorgen een exemplaar van het boek’ Tay Hori’ in ontvangst mogen nemen. De auteurs zijn Carl en Jane Breeveld. Wat eerst als tv programma begon en wel ‘Gaan voor Goud’ is nu een boekwerk geworden.

Met 52 gouden tips aan echtparen hopen Breeveld en zijn vrouw een bijdrage te leveren aan het gezond en sterker maken van relaties en daarbij ook de gezinnen. De samenleving heeft naar zeggen van de auteurs enthousiast gereageerd op deze pennenvrucht. Dit moet een aanzet zijn voor mensen om te gaan praten over hun relatie en daaraan meer inhoud te geven.

Breeveld merkte op, dat indien er geen gezonde gezinnen zijn mensen vaak genoeg in de criminele sfeer belanden. Dat betekent dat A oso no seti, aldus de co-schrijver. Hij gaf aan, dat er genoeg redenen zijn om aan Binnenlandse Zaken een exemplaar te overhandigen. Onder dit ministerie vallen namelijk onder andere de huwelijken, de bevolkingsadministratie en het genderbeleid.

Minister Moestadja zei blij te zijn met de productie van Breeveld. Hij overweegt om een aantal exemplaren aan te schaffen en die via de beleidsgebieden Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) en het Nationaal Bureau Genderbeleid ten behoeve van de gemeenschap, beschikbaar te stellen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.