Minister Moestadja bespreekt nog even wat zaken met een van zijn medewerkers. Vandaag is de bewindsman weer begonnen met werken.

Minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken is vanmorgen weer begonnen met werken. De bewindsman werkt voorlopig halve dagen. Geleidelijk aan zal de minister volledig beschikbaar zijn. De bewindsman was vandaag vroeg op kantoor waarna hij een onderhoud had met enkele directieleden en medewerkers.

Morgen zal de minister participeren aan de vergadering van de Raad van Ministers. Moestadja zegt zich goed te voelen en bruist van energie om het werk weer op te pakken. Wel doet hij dat in samenspraak met zijn behandelende artsen.

De minister werd de vorige maand getroffen door een beroerte en is sindsdien goed herstellende. Wat hij wel zal doen in de toekomst is het werk niet meer gehaast, maar gecontroleerd uit voeren. De minister laat weten dat er genoeg werk te doen is en dat hij daarin een wezenlijke bijdrage wenst te leveren.

Hij is de president, vice president, collega ministers, directie en anderen die hem hebben bijgestaan, zeer dankbaar voor de steun.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.