PARAMARIBO-Minister Alice Amafo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) heeft op vrijdag 4 mei een werkbezoek gebracht aan Moengo in het district Marowijne. De ministeriële delegatie werd verwelkomd door een vertegenwoordiger van de districtscommissariaat, zo meldt Sozavo in een vandaag uitgegeven persbericht.

De twee parlementariërs, Marinus Bee en Walter Bojansky, maakten ook deel uit van de delegatie. Het primaire doel van het bezoek was oriëntatie met betrekking tot betere huisvesting van het ministerie in het district. De minister heeft in haar toespraak de werkomgeving van het personeel aangehaald. Die moet aangenamer worden om betere prestaties te kunnen leveren, meent Amafo.

Ze haalde daarbij het ‘deconcentratiebeleid’ van Sozavo aan. De dienstverlening aan de lokale gemeenschap zal vanuit een centraal punt moeten gaan geschieden. Het tweede doel van Amago’s bezoek was oriëntatie op de volkshuisvesting. De minister benadrukte dat voor de regering-Bouterse/Ameerali 2012 het jaar is van “actie en prestatie”. Het werkbezoek werd afgesloten met een interview van Amafo aan het radiostation BOB.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.