“De NPS gaat voor minimaal vijf zetels in Paramaribo bij de komende verkiezingen. Minimaal vijf zetels”, dit zei de pas herkozen voorzitter van NPS-Paramaribo Ivanildo Plein tijdens een algemene ledenvergadering van de afdeling in Grun Dyari. “Wij komen sterker. Niets zal ons weerhouden. Wij zijn paraat,”sprak Plein.

Dit wil hij bewerkstelligen door de samenwerking met alle segmenten van de partij te continueren en verstevigen en met de ondersteuning van de gemeenschap van Paramaribo. Verder zal er strak gewerkt worden aan kadervorming van de leden en betrouwbare propagandisten rekruteren. “Dit zal zorgen voor groei in het aantal leden en groei in zetels”, meent hij.

Plein, die bij acclamatie is gekozen, zei tijdens zijn acceptatiespeech dat hij afdeling Paramaribo de afgelopen 3 jaren, ondanks alle ups en downs, staande heeft weten te houden en dat hij met zijn team wederom een uitdaging aangaat de komende 3 jaren. Hij gaf aan dat de gestage groei niet onopgemerkt is gebleven in de afgelopen zittingsperiode.

Het schieten op het hoofdgebouw van de NPS aan de vooravond van de afdelingsvergadering noemt Plein geen toeval. “Wij gaan niet uit de weg voor intimidatie, molest en rancune. No wan man kan stop unu”, zei Plein strijdvaardig.

Na de toespraak van de herkozen afdelingsvoorzitter, heeft de afdeling middels een motie afkeuring uitgesproken over het resultaat van het onderzoek van de Militaire Politie over het schietincident.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.