Skip to main content

MET DEZE KNOP KAN JE JEZELF VAN HET INTERNET WISSEN

Een kluizenaarsbestaan is niet voor iedereen weggelegd, zeker in deze tijden van alomtegenwoordig internet. Met deze vinding van twee Zweden kun je de eerste stap zetten.
MET DEZE KNOP KAN JE JEZELF VAN HET INTERNET WISSEN

Deseat.me

Om ‘uit te stappen’ waren er tot nu nog geen handige apps, maar daar is met Deseat.me verandering in gekomen. Toegegeven, het is gelukkig niet alles of niets: je kunt kiezen hoezeer je actief bent. Deze site maakt namelijk een lijst van alle accounts die je bezit, nadat je je Google-account activeert. Uit die opsomming selecteer je de oude, nutteloze lidmaatschappen.

Met één druk op de knop verwijder je vervolgens deze profielen. Of beter gezegd: Deseat.me doet dat voor je. De site is bedacht door ontwikkelaars Wille Dahlbo en Linus Unnebäck uit Zweden.

Deseat.me is vooral handig voor die talloze nieuwsbrieven en slapende lidmaatschappen die elke week weer je inbox vervuilen, maar die je nooit opent. Nu heb je ze allemaal in één overzicht en kun je kiezen wat je wel en niet wil ontvangen.Een kluizenaarsbestaan is dat nog lang niet, maar het internet wordt er weer wel een beetje schoner van.

BUSINESS INSIDER / UNITEDNEWS

Dit bericht is afkomstig van Nickerie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.