PARAMARIBO-Stichting ‘Melodies from the Heart’ heeft onlangs het lied ‘Dromen’ gelanceerd. Het liedje is gebaseerd op een gedicht van Mieke Kroonen die haar zoon Sander op zesjarige leeftijd aan kanker verloor. Het liedje wordt ondersteund door een aangrijpende minidocumentaire, vertelt Jan Knetsch.

‘Dromen’ is het eerste liedje van een reeks liedjes en mini docu’s over verlies en is met veel liefde en gevoel ingezongen door Elly Zuiderveld en Elise Mannah en geproduceerd door Tom Pearce.

De warmte en betrokkenheid is door het hele nummer te voelen en raakt wederom een gevoelige noot op het gebied van verlies. De stichting zet zich in om dit onderwerp, wat voor veel mensen nog steeds een taboe is, bespreekbaar te maken. Het nummer is te downloaden via de website Melodies from the Heart: www.melodiesfromtheheart.org. ‘Dromen’ is te downloaden op: http://www.melodiesfromtheheart.org/muziek/dromen en de documentaire is te zien op: http://www.youtube.com/watch?v=PTVR-6DrQoc.

Stichting ‘Melodies from the Heart’ produceert muziek met betrekking tot verlies van een dierbare. “Er wordt prachtige muziek gemaakt samen met een aantal fantastische bekende artiesten”, weet Knetsch.  “Melodies from the Heart richt zich op verlies in brede zin, met als rode draad het verlies van kinderen”, zegt hij tot besluit.
.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.