Een 19-jarig Duits meisje is jarenlang als slavin gebruikt door een Bosnisch echtpaar. Het slavinnetje werd 10 dagen geleden gevonden in een bos. Ze woog maar 40 kilo en haar lichaam zat onder de wonden, meldde justitie in Bosnië.

De jongedame was 8 jaar gelden met haar moeder naar Bosnië verhuisd. Haar moeder trouwde daar met een 52-jarige Bosniër, die echter al getrouwd was. Het meisje verbleef bij de man en zijn Bosnische vrouw.

Buren vertelden dat het meisje in de stal moest slapen en varkensvoer at om niet te verhongeren. Ook stuurde haar stiefvader steeds agressieve honden op haar af.

Bovendien werd het meisje volgens de buren regelmatig door meerdere mannen seksueel misbruikt. Het was haar verboden om contact te zoeken met de buitenwereld. Soms werd ze als een paard voor een kar gespannen die ze dan rond moest trekken terwijl haar stiefvader en zijn vrouw erbij stonden te lachen. Haar echte moeder bemoeide zich niet met haar.

Een buurman waarschuwde de politie, maar die konden het meisje na een lakse zoektocht niet vinden, omdat ze in de kelder was verstopt. Pas toen de buurman later een foto van het meisje overlegde, zochten de autoriteiten beter en vonden ze haar verstopt in het bos.

(spitsnieuws)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.