Minister Raymond Sapoen

door Robin Rosario

PARAMARIBO – Medewerkers  van het ministerie van Handel- en Industrie (HI) vragen aan minister Raymond Sapoen om Dirk Heave, onderdirecteur Consumentenzaken en Ondernemerschap op het ministerie, te ontheffen uit zijn functie. Hij blijkt zoals de medewerkers zeggen, incompetent te zijn en stagneert hun werkzaamheden. Heave was vanaf het begin zoals nu wordt beweerd, geen winst voor het ministerie.

Hij kende het ministerie niet en gedroeg zich als iemand die alles beter zou weten. Hij leek onschendbaar omdat vice-president Robert Ameerali, een volle neef, hem de handen boven het hoofd hield. De moeders van beide heren zijn zusters van elkaar. Oud-minister van HI, Michael Miskin, door GFC Nieuws om een reactie gevraagd, wilde alleen maar kwijt dat hij alles het ministerie rakende heeft overgedragen aan de nieuwe minister.

Hij bevestigt wel brieven geschreven te hebben aan het Kabinet van de president over de werkzaamheden van Heave. Heave was niet bereikbaar voor een reactie. Zijn telefoon werd niet opgenomen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.