Live nieuws en radio streams uit Suriname!

Mede-oprichter Apple prijst Windows Phone

Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple, verkiest Microsofts besturingssysteem Windows Phone boven Android.

Dat meldt The Next Web.

In een interview zegt de gadgetliefhebber dat het systeem de “mooiste” visuele ervaring heeft ten opzichte van elk ander platform. Wozniak is onder de indruk van het gebruik van Windows Phone en zegt dat het als een vriend voelt in plaats van een instrument.

Volgens de mede-oprichter is het navigeren op een Androidtoestel veel omslachtiger en komt het OS niet in de buurt van Windows Phone.

Hoewel de iPhone zijn lievelingstelefoon blijft erkent de Amerikaan dat de interacties in iOS ‘onhandiger’ zijn dan op Nokia’s Lumia-smartphone.

Hij zegt in het interview ook dat hij het vermoeden heeft dat Microsoft een voormalig Apple-medewerker heeft ingehuurd om een rol te spelen in de ontwikkeling van het gebruikersinterface. “Ik heb ook het vermoeden dat Steve Jobs mogelijk gereïncarneerd is bij Microsoft doordat ik veel dingen zie en voel bij deze telefoon die me aan veel mooie Apple-dingen doen denken”.

Wozniak staat erom bekend veel mobiele platforms te willen proberen en kreeg zelfs een pre-release van de Galaxy Nexus direct vanuit het hoofdkantoor van Google in Mountain View. Ook staat hij bijna altijd in de rij als er een nieuwe iPhone of andere gadget uitkomt om deze als een van de eersten in zijn bezit te krijgen.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.


Posted

in

by