Op 8 maart is de 4e McDonald’s Go Active™ Aerobathon een feit. Een gebalanceerde levensstijl is voor de McDonald’s Corporation belangrijk en zo kwam het Go Active™ programma tot stand. Dit programma houdt in dat alle McDonald’s restaurants wereldwijd verschillende activiteiten organiseren waarbij bewegen centraal staat.

Deze activiteiten variëren van wandellopen, fietstochten, marathons, aerobathons of zwem –en danscompetities. Het McDonald’s Go Active™ programma werd in 2004 geïntroduceerd en heeft een blijvend karakter. In 2007 werd de 1e McDonald’s Go Active™ Aerobathon in ons land georganiseerd en gehouden op het parkeerterrein van het McDonald’s restaurant te Spanhoek. Het aantal enthousiaste deelnemers was boven verwachtingen en de 2e en 3e aerobathon werden gehouden op de parkeerplaats van het McDonald’s restaurant in de Hermitagemall.

De participatie was geweldig en de aerobathons waren een groot succes. Dit jaar wordt de aeorbathon gehouden op het parkeerterrein van McDonald’s Spanhoek. Fernandes Bottling Company zorgt ervoor dat elke deelnemer voorzien wordt van een flesje Dasani water en McDonald’s geeft elke deelnemer na de aerobathon een lekkere appel.

Deelname aan deze activiteit is geheel gratis, meldt het bedrijf aan GFC Nieuws. Om 16:50 uur begint de warming up en om 17:00 uur start de fun. De energieke en enthousiaste instructeurs zijn: Tiene Hardjo (De Dolfijn), Asheesh Doerdjan (Shapo), Juliette Zuiverloon (Parima Gym) en Bernadette Agbulos (B-Fit). De MC van de dag is Sidney Grunberg.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.