Mannen vinden het sexier als een vrouw in pyjama naast hen slaapt, dan wanneer zij dit in lingerie doet.

Dit blijkt uit onderzoek van een matrasbedrijf waarvoor 1.912 mannen en vrouwen werden ondervraagd over hun nachtmode, meldt Daily Mail.

De top drie van de meest gewilde nachtmode is een pyjama (37 procent), lingerie (32 procent) en een nachtjapon (27 procent).

Daarnaast vindt ruim één op de vijf mannen het aantrekkelijk als een vrouw kleding van hem aantrekt als ze naar bed gaat, of het nu een shirt, pyjama of blouse is. 16 procent van de mannen ziet een vrouw het liefst naakt in bed.

Meer dan de helft van de mannen vindt de pyjama leuk bij zijn vriendin of vrouw, omdat het ‘zo schattig’ staat. Een vijfde van de mannen vindt de pyjama ook daadwerkelijk aantrekkelijk.

De ondervraagde vrouwen vinden het totaal niet aantrekkelijk als een man in een voetbalshirt slaapt. Zij zien het liefst een simpele boxershort bij hun vriend of man. Op de tweede plaats vinden zij een pyjamabroek zonder het shirt de meest sexy uitstraling geven tussen de lakens.

Bijna acht op de tien vrouwen en zeven op de tien mannen verkiest comfort van de pyjama boven de aantrekkelijkheid.

Op de vraag of de partner inlvloed heeft op de nachtkleding, zei 71 procent van de mannen nee. Vrouwen zijn hierin minder overtuigend met 35 procent.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.