De gemiddelde man vertelt een geheim binnen drie uur aan iemand anders, zo blijkt uit een nieuw onderzoek. Vrouwen doen dat pas veertig minuten later.

De gemiddelde man vertelt een geheim na twee uur en 47 minuten aan iemand anders. Dat blijkt uit een onderzoek onder tweeduizend volwassen mannen en vrouwen, zo schrijft de Daily Mail.

Eén op de tien mannen vertelt een geheim al binnen tien minuten door, maar toch vindt 92 procent van de ondervraagde mannen dat hij goed een geheim kan bewaren.

Mannen roddelen vooral graag over een vriend die een affaire heeft, een liegende college of liefdesrelaties op het werk. Zo’n 5 procent van de mannen vertelt een roddel tegen minimaal vijf mensen, waaronder zijn partner, vrienden en collega’s.

Mannen krijgen ook vaker ruzie met vrienden en collega’s omdat ze hun mond niet kunnen houden. Ruim 30 procent van de ondervraagde mannen heeft wel eens ruzie gekregen omdat hij roddelde en 10 procent heeft er nog steeds ruzie door. Van de ondervraagde vrouwen heeft 25 procent wel eens ruzie gekregen omdat ze roddelde.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.