PARAMARIBO- Een 32- jarige woeste man, J.D., heeft zijn vrouw vanmorgen, niet ver van de Lachmonsstraat in Paramaribo, vol op haar lippen geslagen. Het slachtoffer liep daarbij een gescheurde lip op. De laffe vrouwenmishandelaar kon het niet verkroppen dat zijn echtgenote gisteren een langdurig praatje in een supermarkt maakte met een oude schoolvriend.

Vanmorgen werd de echtgenoot gebeld door een kennis die hem vertelde over een gespreksontmoeting die hij  heeft aanschouwd. Er zou opvallend lang zijn gesproken. Bovendien zou de vrouw zich erg amicaal hebben gedragen. Deze informatie was voor J.D. de directe aanleiding om vervolgens verhaal te halen en fysiek geweld toe te passen.

GFC Nieuws verneemt verder van de broer van de vrouw, dat de geweldenaar tot de orde is geroepen door zijn schoonvader en andere naasten. “Hij heeft een ernstige vermaning gekregen. Als hij dit grapje nog eens uithaalt, zullen de consequenties voor hem zijn”, aldus het naast familielid tegenover de  GFC redactie.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.