Door Andjenie Harkhoe

PARAMARIBO- Een 37- jarige vrouw uit Paramaribo, H.K., is gisteravond na een romantisch uitstapje mishandeld door haar liefdespartner waarmee zij overigens samenwoont. Tijdens deze crime passionele kreeg het slachtoffer klappen in haar gezicht en werd met een harde ruk op de vloer gegooid. Een zuster van de 37- jarige laat vannacht aan GFC weten dat haar zusje lichte kneuzingen in haar gezicht heeft overgehouden aan de mishandeling.

H.K. had eerder op de dag stiekem een afspraak gemaakt met een andere man. Ze ontmoette hem op een parkeerhaven nabij de Hermitagemall waar zij vanuit haar eigen auto uitstapte om plaats te nemen in die van de man. Vervolgens zou het duo zijn weggereden.

Een goede kennis van de vrouwenmishandelaar die in de buurt was zag het ‘verboden’  tafereel  en nam later contact op om uit te leggen wat hij had gezien. Toen H.K. thuiskwam kreeg de jaloerse man een woedeaanval en begon de vrouw fysiek te mishandelen.  De familie heeft de vrouw om veiligheidsredenen uit huis gehaald. Het slachtoffer gaat het weekend doorbrengen bij haar ouders.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.