De Brit Ian Cuthbert dacht dat zijn vrouw vreemdging. In plaats van haar te vragen of ze echt een ander had, sloeg hij door en plakte het Schotse Broxburn vol met plaatjes van zijn vrouw Alison in lingerie.

Dat meldt Mirror.

Cuthbert ging gedegen te werk. Bij de pikante foto’s plakte hij ook teksten als ‘hou je man binnen’ en ‘getrouwd sinds 16 maart 2013 en nu al aan het vreemdgaan’. Hij plakte de foto’s overal. Op bomen, bij supermarkten maar ook op een bord van een school.

Het stel is inmiddels uit elkaar. De buren zijn niet verbaasd, weet Mirror. “Ze waren net getrouwd, maar voor we er erg in hadden was Alison alweer vertrokken.” Een andere buur vertelt dat er flink hommeles was in het korte huwelijk.

Cuthbert heeft inmiddels bekend dat hij de plaatjes heeft opgehangen. Of hij straf krijgt, wordt volgende maand bekend, meldt Edinbrugh News.

De krant laat ook Alison aan het woord. Die zegt helemaal geschokt te zijn vanwege de foto’s die overal en nergens blijken te hangen. Ze zegt ook dat Ian losse handjes had en dat ze daarom bij hem is weggegaan.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.