Door Andjenie Harkhoe

PARAMARIBO- Een 44- jarige taxichauffeur die woonachtig is in het noordelijk gedeelte van Paramaribo heeft zijn vrouw vanmorgen op zeer vrouwonvriendelijke wijze zowel fysiek en geestelijk mishandeld.  Het slachtoffer  raakte daarbij lichtgewond aan haar bovenlip. Enkele buren die thuis waren mochten middels het  harde geschreeuw van de dader ook horen hoe ontrouw zijn vrouw zou zijn geweest.

Bovendien werd ze luidkeels uitgemaakt voor een slechte moeder die het verkeerde voorbeeld geeft aan haar kinderen.

De echtgenoot heeft eerder aan vrienden en familieleden verteld,  het sterke vermoeden te hebben dat zijn echtgenote in de fout ging. Hij zou een paar romantische sms’jes hebben onderschept die van een andere man afkomstig zijn. Vanmorgen onderschepte de man weer een bericht terwijl zijn partner onder de douche stond. De jaloerse taxirijder ontstak vervolgens in een onbeheersbare woedebui.

Een familielid die als bemiddelaar optreedt zegt aan GFC dat de gewelddader over het algemeen bekend staat als een zeer hardwerkende en rustige man. “Het is nooit goed te praten wat hij heeft gedaan. Anderzijds is hij ook  een mens met gevoelens. Mijn nicht heeft zaken ook geprovoceerd. Als zij zich netjes aan de huwelijksregels had gehouden was het ook nooit zover gekomen”, aldus het familielid.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.