door Jennifer Atmodikoro

PARAMARIBO- De 37- jarige K.N. uit Wanica heeft zijn 31- jarige vriendin vannacht bruut mishandeld. Dat gebeurde nadat hij erachter kwam dat zij mogelijk ook een  relatie heeft met een Nederlandse man. Daarbij maakte de mishandelaar gebruik van zijn broekriem.

Het slachtoffer raakte lichtgewond. Ze heeft onder meer striemen op verschillende plekken op haar lichaam overgehouden aan het geweldsincident. Bovendien is ze er emotioneel slecht aan toe.

GFC verneemt dat de 31- jarige slechts via het internet  een intieme relatie met de buitenlander onderhield. Er zou volgens de moeder van de geslagen vrouw, helemaal geen sprake zijn geweest van fysiek contact.

“Mijn dochter heeft geen persoonlijk contact gehad. Die man is nooit in Suriname geweest en zij is ook niet naar het buitenland afgereisd. En ook al zou dat zo zijn, dan nog heeft niemand het recht om met  een riem op mijn kind in te slaan”, stelt de boze moeder. Het ligt in de bedoeling dat een bevriend koppel vandaag nog zal bemiddelen om de gemoederen tot rust te brengen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.