Dit is een bericht van GFC Nieuws

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man in Peru wordt vervolgd voor de lugubere moord op zijn vrouw.

Samen met zijn 22-jarige handlanger, die hij omgerekend grofweg 1200 euro betaalde, beraamde Richard een plan om zijn vrouw uit de weg te ruimen.

Hij wilde namelijk een nieuw leven starten met zijn minnares en had daarvoor geld nodig.

Na de moord verwijderden ze een aantal organen van de vrouw en worden enkele lichaamsdelen, waaronder haar hoofd, nog vermist.

De vrouw werd op 9 januari omgebracht. Richard zou daarna in diverse demonstraties hebben deelgenomen en de politie gesmeekt om te achterhalen waar zijn vrouw was.

De 22-jarige handlanger en Richard Foto: Radio Carabaya

Deze keer, ontdaan van al zijn kleren en in het bijzijn van omstanders, wees hij erop dat het zijn handlanger was die het hart van zijn vrouw verwijderde. De misdaad was door beiden gepland, gaf hij toe.

Tijdens zijn laatste verhoor zei hij dat zijn handlanger Juvenal de borsten van zijn vrouw afsneed en, toen hij klaagde, zou Juvenal hebben geantwoord dat hij het deed omdat “dit goed is om cocaïne te vervoeren en geld te verdienen.”

Toen hem werd gevraagd naar het hart van zijn vrouw, dat nog niet is gevonden, verzekerde hij dat het in een zwarte zak werd gestopt en later onder een brug werd achtergelaten.

De politie is op zoek naar nog een verdachte.

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.