Door Andjenie Harkhoe

PARAMARIBO- Een 42- jarige man, J.G., heeft gistermorgen stennis geschopt op het balkon van zijn vriendin te Paramaribo-Noord. Daarbij heeft de woesteling enkele bloembakken tegen de muur gegooid en ernstig bedreigende taal geuit. Twee buurvrouwen die op het geschreeuw afgingen, kregen bovendien n verwensingen naar hun hoofd geslingerd.

De redactie van GFC Nieuws verneemt dat J.G. kort voor het incident van een collega te horen heeft gekregen dat er een erotische film van zijn vriendin binnen de gemeenschap circuleert. De collega zou het filmpje persoonlijk hebben gezien en de man daarvan op de hoogte hebben gesteld.

Een familielid van de vriendin zegt aan GFC Nieuws dat de opname van het seksfilmpje van enkele jaren geleden dateert. Er was op dat moment nog geen sprake van een relatie met de huidge vriend, wel met een ex-vriend.

Desondanks was de onthulling vandaag aanleiding voor J.G. om verhaal te halen. Een toegesnelde neef kon de jaloerse geweldenaar tot kalmte manen. Afgesproken is dat de neef als bemiddelaar voor het stel zal optreden.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.