De troefcallvereniging Mahaan heeft in de competitie van de Surinaamse Troefcallbond haar eerste verlies geleden en wel tegen Sudhar. Mahaan won de 1ste en de 2e ronde met 30-27 en 29-28 en nam zo een 4 punten voorsprong. Sudhar sloeg terug en won de 3e ronde met 51-29 en man hierdoor een 18 punten voorsprong. In de 4e en beslissende ronde kwam Mahaan terug en won met 37-20. Maar dat was net niet genoeg voor de overwinning. Sudhar 126 en Mahaan 125. Hoogste score Mahaan:Sandro Colli-Judith Wondel met +12 en bij Sudhar Prem Suradjbali-Anandkoemar Kalpoe met +10.

Ekta maakte in de 2e wedstrijd van de avond gehakt van Toppers. Eindstand Ekta 163 en Toppers 118. Chanderban Oedai-Andre Hooten gaven een baunie aan Glenn Laing-Armand Zinhagel van Toppers. Hoogste score Ekta Kenneth Dilai-Cyrill Boedhoe met +29 en bij Toppers John O’Bryan- Brian Hoefdraad met -1. In wedstrijd 3 zegevierde het jonge team van Formula met 119-106 over Milieu Beheer. Hoogste score Formula Premkoemar Ramcharan-Inderdew Ramgoelam met +18 en bij verliezer Milieu Beheer Jawalapersad Sital-Samipersad Naipal met +9.

De competitie wordt donderdag voortgezet met de volgende wedstrijden Trekkers – Formula, SNL – Toppers en Kampoe – Milieu Beheer.

Dagblad Suriname - Dagblad Suriname - Suriname's Populairste Krant

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.