door Robin Rosario

CORONIE – Mahamed Khodabaks, ressortleider landbouw voor LVV in Coronie, vertelt aan GFC Nieuws dat de brievenschrijvers Gitana Monkau-Plak en Harod Wolf bezig zijn een hetze tegen hem te voeren. Het doel is om hem weg te krijgen uit Coronie. Khodabaks reageert hiermee op het bericht dat gisteren op GFC Nieuws werd gepubliceerd.

Hem wordt verweten dat de landbouwproductie in Coronie maar niet van de grond komt.

Khodabaks: “Die twee mensen voeren een persoonlijke strijd tegen mij. Wekelijks word ik op hun radiostation in Coronie, radio Mohari, door het slijk gehaald. Coronie had een kokosfabriek. Vraag hen wat ermee is gebeurd. De fabriek is gesloopt en alle machines zijn verdwenen. Er worden alleen maar leugens verteld. Ik kan aantonen dat Coronianen geen belangstelling hebben voor de bijenteelt.”

“Toen ik een training wilde verzorgen heeft geen enkele Coroniaan zich aangemeld. Slechts vier personen uit Nickerie hadden belangstelling. Als ressortleider van het ministerie voer ik haar beleid uit.” Khodabaks zegt in de 26 jaren waarin hij in Coronie gestationeerd is, hard zijn best te hebben gedaan. Hij heeft echter weinig medewerking gekregen van die gemeenschap.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.