GFC NIEUWSREDACTIE- Lions Club Kwatta heeft zaterdag een beademingsapparaat overhandigd aan De Surinaamse president, Chandrikapersad Santokhi.

Soeresh Narain, president van de Lions Club Kwatta, geeft aan dat het om een zeer modern apparaat gaat, dat heel wat zaken reguleert. “Ook medicatie kan toegediend worden via zo een apparaat. Het is ruim 20.000 euro waard”, aldus de sociaal voelend Lions Club Kwatta-president.

Het staatshoofd zegt dat de zorgsector nog steeds moeilijke tijden doormaakt, vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie. De medische-utiliteit zal spoedig ingezet worden waar er een tekort is aan apparatuur, het zal zijn weg vinden naar één van de ziekenhuizen via het ministerie van Volksgezondheid.

Lions Club is een charitatieve club waarvan de leden op vriendschappelijke basis samenwerken, dus zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige verbondenheid. Deze serviceclubs maken deel uit van de wereldwijde associatie Lions International. Op vrijwillige basis ontplooien de leden initiatieven voor een betere samenleving.

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.