Ingezonden:

Distict Governor Lion “Jack” heeft LC Kwatta op woensdag 3 october bezocht. Het karakter van het bezoek staat in het licht van de audits die de District Governor behoort te doen bij elke Lionsclub in zijn werkgebied te weten Suriname, Guyana en Trinidad en Tobago.

De audit is een soort functionerings gesprek waarbij op elke detail in het functioneren van de club, de club leden en de administratie van de club wordt bekeken. Natuurlijk wordt de output van de club in de gemeenschap ook meegenomen in het geheel. Uit al deze punten wordt er dan een cijfer toegekend aan de club met een 10 als maximum.

LC Kwatta heeft wederom een hoge notering mochten krijgen van de DG en dat komt met name door een goede administratieve organisatie, gemotiveerde en geïnspireerde leden, waarbij ook Leoclub Campus toebehoort, heldere doelstellingen en een groot scala aan grote en gevarieerde projecten zoals de Schoolstarters pakketten , Student Excellence Awards, Dewali broden, weeskinderen dag, de schoolchallenge, cricket competitie, Landbouwtentoonstelling en Duck Curry.

Het bezoek van de Governor was ook de gelegenheid om enkele Lions te eren voor hun uitgevoerde werkzaamheden en trouwe participatieve lidmaatschap van de club.
Zo is Lion Zicherprimkumar Ramlagan geeerd als Lion of the year 2011/2012
Lion Anand Mahabier als zeer actieve President voor het jaar 2011/2012
Lion Randjietkumar Ramdat en Lion Dennis Adjodhiamisser als Charter Monarchs
Lion Raj Jadnanansing en Lion Jai Parbhoe voor 10 jaar trouwe lidmaatschap.

Lion Raj Jadnanansing MJF
PR OFFICER LC Kwatta

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.