Clifton Limburg. Hij zegt nooit medewerkers van Apintie te hebben bedreigd.

PARAMARIBO- Regeringswoordvoerder Clifton Limburg is niet op het matje geroepen door president Desi Bouterse. Eerder circuleerden berichten in de media, als zou het staatshoofd aan Limburg hebben gevraagd om zich iets meer in toom te houden voor wat betreft de problematiek rondom het mediabedrijf Apintie.

De persman van de president zegt vanavond aan GFC Nieuws dat er helemaal geen sprake is van een dergelijk verzoek van de president.

“President Bouterse heeft mij niet gevraagd om zaken te matigen. Ik word overigens valselijk beschuldigd door Apintie. Zij brengen totaal verkeerde informatie over mij en andere zaken naar buiten. Zo zou ik bedreigingen aan het adres van enkele medewerkers hebben geuit. Graag zou ik daar het bewijs voor aangeleverd krijgen. Ik heb nimmer mensen bedreigd, dat soort acties keur ik ten stelligste af! Zo ben ik helemaal niet!”

De Surinaams perstopman is de mening toegedaan dat juist het radio- tv-station haar verontschuldigiginen aan hem moet aanbieden. “De rollen worden eigenlijk omgedraaid. Het is Apintie die aan mij excuses zou moeten aanbieden aangezien zij mijn goede naam en eer te grabbel gooien. Ik word nu geportretteerd als een persoon die mensen heeft bedreigd. Nou, laten ze dat maar bewijzen. Het is een grote onwaarheid”, aldus Limburg stellig vanavond tegenover GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.