PARAMARIBO – Het Leger des Heils Suriname organiseert op zaterdag 9 juni 2012 van 09.00 tot 16.00 uur een Family Fun Fair & Sports Day. De fundraising dag wordt gehouden voor de betegeling van een nieuwe vloer in het kerkgebouw van Korps Centraal aan de Henck Arronstraat. De huidige vloer is in een dusdanige slechte staat dat deze dringend aan vervanging toe is.

Op het terrein van het kerkgebouw hoek Henck Arronstraat/ Laetitia Vriesdelaan zullen allerlei lekkernijen zoals bbq kip, nasi, bami en kerrie kip worden verkocht. Er is ook een bunkopu seri, waar tweedehandse kleding, huishoudelijke apparaten, boeken en nog veel meer te koop wordt aangeboden. In het filmhuis dat speciaal voor deze dag wordt opgezet, zijn de hele dag door verschillende familiefilms te zien.

Bezoekers van alle leeftijden komen ook aan hun trekken met leuke spelletjes zoals darten. Kleintjes kunnen hun hart ophalen op de trampoline. Verder vinden van negen tot twaalf uur ‘s ochtends op het cricketveldje aan de Laetitia Vriesdelaan tegenover het Psychiatrisch Centrum Suriname, PCS, verschillende sportactiviteiten voor de hele familie plaats . Er zijn sprintwedstrijden, zaklopen voor kinderen en allerlei gezellige balspelen. Door de dag heen zijn er verschillende prijzen te winnen. Op beide locaties is de toegang gratis en voor iedereen vrij toegankelijk.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.