Morgen vindt de lancering plaats van de eerste Surinaamse management website. Dat meldt de initiator aan GFC Nieuws. De website, dat bekend zal staan onder de naam Managersbrief, is een forum voor Surinaamse professionals.

Onder meer managers, leiders, academici, studenten en anderen die hun kennis en expertise willen delen door middel van het schrijven van artikelen over onderwerpen als ondernemerschap, duurzaam ondernemen, management, healthy lifestyle en persoonlijke ontwikkeling.

Met deze website beogen de oprichters een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de schrijfcultuur in Suriname. Voor auteurs is het een gelegenheid om hun deskundigheid te laten zien, en voor het lezerspubliek een bron van informatie dat is gebaseerd op de Surinaamse praktijk, wordt meegedeeld.

De website zal gevuld worden met korte, krachtige artikelen die laten zien hoe de theorie werkt in de Surinaamse praktijk. Bezoekers van de website zullen ook de mogelijkheid hebben om te reageren op de artikelen. Naast de artikelen, die regelmatig zullen worden aangevuld, zullen er wekelijks discussie worden geïnitieerd over actuele thema’s.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.