Lady Kate in een onderonsje met Michelle Obama.

De Britse kroonprinses Kate, die dol is op klassieke creaties van Britse ontwerpers als Alice Temperley en Alexander McQueen, kreeg van Kim Kardashian enkele van haar creaties. Kate stuurde deze outfits zonder pardon terug.

Naar aanleiding van de lancering van hun kledingcollectie voor de Britse keten Dorothy Perkins brachten de zusjes Kardashian een bezoekje aan Londen. Kim zou verschillende stukken uit deze lijn naar de Britse prinses hebben opgestuurd, ze hoopte dat Kate deze in het openbaar zou dragen, wat de verkoopcijfers van de lijn een enorme boost zou geven. De zusjes willen namelijk hier ook even groot worden als in Amerika.

Maar Kate heeft haar personeel de pakketjes meteen laten terugsturen. Een insider vertelt: ‘De prinses gaat niet naast de Queen staan in een minirokje in luipaardprint of een blazer met pailletten.’ Kim onthulde eerder al aan de Britse versie van Marie Claire dat ze fan is van de prinses: ‘We houden van het stijlgevoel van Kate, ze zou onze stukken kunnen dragen en dit combineren met een van haar hoeden.’

Eerder al lekte uit dat Kate een uitje met de Amerikaanse realityster absoluut niet zag zitten. Kate staat erom bekend om alle cadeautjes van ontwerpers en stylisten te weigeren, ze stuurt alles terug en betaalt het volle pond voor haar aankopen. ‘Kate kiest niet voor de meest gewaagde ontwerpen, maar ze weet wat haar goed staat en dat is wat telt’, aldus iemand uit haar entourage.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.