Lady Gaga is opgeroepen af te vallen nadat platenlabel Universal een compleet nieuwe garderobe voor de liveshows van de Amerikaanse superster moest aanschaffen. In haar oude pakjes bulkte de vetkwabben namelijk over de kleding, zo vertelt een bron aan entertainmentwebsite RadarOnline.com.

“Het nieuwe figuur van Gaga kwam er niet zo goed vanaf in haar strakke, nietsverhullende outfits, dus heeft Universal opdracht gegeven beter passende kostuums te ontwerpen voor de rest van de tournee”, zegt een bron.

Elf kilo aangekomen
De van oorsprong Italiaanse Stefani Germanotta vertelde eerder deze week in een radiointerview dat ze de laatste tijd zo’n dikke elf kilo is aangekomen. “Ik ben nou eenmaal gek op eten!”, liet Gaga weten.

Wel gaf ze aan inmiddels op dieet te zijn. Daarbij doet ze er goed aan het restaurant van haar vader in New York te mijden. “Iedere keer wanneer ik daar vandaan kom weeg ik gemakkelijk twee kilo zwaarder. Ik heb mij even laten gaan.”

Zwanger?
Toch is niet iedereen overtuigd van Gaga’s lezing. Geruchten dat de zangeres zwanger zou zijn, steken steeds vaker de kop op.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.