Door Andjenie Harkhoe

PARAMARIBO- Een kwaadwillige vrouw heeft gisteravond een ondernemer uit Paramaribo belaagd met slangen. Toen de zakenman vanavond op zijn kantoor kwam, werd hij geconfronteerd met een slang in de bureaula van zijn werkkamer.

Door tussenkomst van een security guard kon het beest uiteindelijk gevangen en onschadelijk gemaakt worden.

Nog geen uur later kreeg de belaagde nogmaals de schrik te pakken toen hij tijdens het rijden een andere soortgelijke slang signaleerde op de vloer achter de voorste stoel van zijn voertuig. De man reed met spoed naar een vriend op Uitvlugt, na hem eerst telefonisch verwittigd te hebben over de situatie. De vriend stond klaar met een houwer om de slang te doden. Dat is uiteindelijk ook gelukt.

De ondernemer zegt vanavond aan GFC dat hij ervan overtuigd is dat dit het werk is van een vrouw die achter hem aanzit.

“Ik had korte tijd een liefdesrelatie met een vrouw en heb die recentelijk verbroken. Sinds toen word ik wel honderden keren per dag gebeld en uitgescholden. Ook waren drie autobanden van mij vorige week lek geprikt. Zij is gewoon een psychopaat die mij niet met rust wil laten. Deze actie van vanavond is gewoon te gek voor woorden. Ik zal daarom een officiële aanklacht tegen haar indienen”, aldus de ondernemer.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.